Cum Să Faci Oferte De Nerefuzat În 3 Pași Simpli

Cum Să Faci Oferte De Nerefuzat În 3 Pași Simpli

 

Din acest articol vei afla cum să faci oferte de nerefuzat care te vor ajuta să îți crești vânzările.

Abilitatea de a crea oferte de nerefuzat este una dintre abilitățile care te vor ajuta să obții vânzări mai multe.

Există câteva lucruri simple pe care trebuie să le știi atunci când vine vorba de a învăța cum să faci oferte de nerefuzat.

Ce este o Ofertă de Nerefuzat?

Pe piață vei găsi două tipuri de oferte:

1. Oferte Comune

2. Oferte Unice (Exclusive, de Nerefuzat)

Business Up - Cum să faci oferte de nerefuzatAgenție de Marketing și Publicitate – BUSINESS UP – Dezvoltare Site Web, Promovare Online, Promovare Facebook, Instagram, Google Ads, Design de Produs, Fotografie și Video de Produs, Promovare Social Media, Email Marketing Agenție de Marketing, Promovare și Publicitate Online- OFERTE uNICE SI OFERTE COMUNE

Ofertele comune sunt acele oferte care, după cum le și spune numele, pot fi găsite oriunde pe internet. Aceste oferte sunt găsite pe mai multe site-uri web, singurul lucru care face diferența de cele mai multe ori este doar prețul. 

Dintre cele 2 tipuri de oferte cele care vând, după cum cred că deja ți-ai dat seama, sunt ofertele unice.

O oferta unică nu înseamnă prețul cel mai mic de pe piață deoarece nu este nimic competitiv in acest lucru. 

Ofertele unice sunt acele oferte pe care nu le găsești oriunde, sunt oferte exclusive, pentru care oamenii ar plăti uneori chiar și sume mari de bani pentru a le achiziționa.

O ofertă de nerefuzat este o ofertă pe care oamenii ar regreta-o.

Metoda cea mai simplă de a crea o ofertă unică, de nerefuzat, este să transformi o ofertă comună (un produs sau serviciu normal) într-o ofertă unică, de nerefuzat.

De obicei o ofertă unică constă într-un produs principal la care se adaugă bonusuri.

Secretul este să crești valoarea percepută a ofertei comune până obții o ofertă unică. 

Ideea principală este să adaugi mai multă valoare ofertei decât are concurența.

Dacă vei adăuga valoare mare ofertei astfel încât clienților tăi să li se pară ieftin, atunci vei avea succes.

Secretul unei oferte unice este ca bonusurile să fie mai valoroase decât oferta principală.

În percepția clientului valoarea bonusurilor trebuie sa fie mai mare decât produsul achiziționat. 

În acest fel vei putea cere un preț chiar mai mare datorită valorii pe care o adaugă bonusurile.

Business Up - Cum să faci oferte de nerefuzatAgenție de Marketing și Publicitate – BUSINESS UP – Dezvoltare Site Web, Promovare Online, Promovare Facebook, Instagram, Google Ads, Design de Produs, Fotografie și Video de Produs, Promovare Social Media, Email Marketing Agenție de Marketing, Promovare și Publicitate Online- OFERTE uNICE

 

Cum să faci oferte de nerefuzat? – Structură Eficientă

Trebuie să ții minte că oamenii achiziționează produse sau servicii care sunt oferite sub formă de SOLUȚIE. Acestea rezolvă problema cu care ei se confruntă.

Iată o structură simplă pentru a învăța cum să faci oferte de nerefuzat:

Pasul 1: Identifică o problemă specifică pe care o rezolvă produsul/serviciul tău. Răspunde la întrebarea: Care sunt problemele cu care se confruntă clienții mei?

Una dintre marile greșeli pe care oamenii le fac atunci când vor să vândă este să se adreseze unei audiențe care nu are absolută trebuință să cumpere.

Dacă, de exemplu, te afli în deșert, deshidratat, fără apă, ce îmi este mai ușor să îți vând, o sticlă de apă sau o cafea?

Sunt convins că vei dori cu orice preț sticla de apă. Adevărul este că nici nu va trebui să fac eforturi mari  ca să te conving. Cu siguranță nu vei dori acea cafea nici dacă ai primi-o gratis.

Tot ce te interesează în acel moment este să bei apă, să îți rezolvi problema.

Acesta este exemplu perfect pentru a înțelege de ce majoritatea nu reușesc să aibă clienți mulți.

Tot ceea ce vei crea pentru clienții tăi (postări, articole, video-uri, etc.) trebuie să îi ajute să scape de problema pe care o au, să îi îndepărteze de ea.

Obiectivul tău numărul unu trebuie să fie doar cum să îi ajuți pe oameni să obțină rezultatul mult dorit.

Dacă vrei să ai parte de vânzări atunci concentrează-te să rezolvi probleme și să oferi soluții audienței tale.

Ai nevoie să știi ce problemă rezolvi și cui te adresezi. Trebuie să te adresezi audienței potrivite pentru a avea vânzări mari. O audiență căreia îi este ”sete” de produsul/serviciul tău.

“Dacă lucrezi doar pentru bani, nu o să reușești niciodată. Dacă îți place ceea ce faci și pui clientul pe primul loc, succesul va veni negreșit la tine.” Ray Kroc – Fondatorul McDonald`s

Pasul 2. Împachetează mai multe produse/servicii sub forma unei Oferte Unice (Ofertă Exclusivă/Specială) care să rezolve problema pe care ai identificat-o. Fă oferta să fie unică pentru tine iar astfel va fi si pentru clienții tăi. Poți face asta adăugând cât mai multe lucruri pe care le poți oferi. Fă ca toate produsele/serviciile să fie accesibile doar în cazul acestei oferte.

Pasul 3. Oferă un nume pachetului creat. Alege un nume care să poziționeze oferta ta ca și soluție unică la problema pe care o au clienții tăi.

Numele îl poți alege în funcție de căutările clienților tăi în Google. Cu o căutare rapidă în Google Trends poți vedea în ultimele 30 de zile care sunt cuvintele cheie și produsele căutate de clienții tăi pentru a le încorpora în numele ofertei unice. Mai mult, poți vedea și județele în care s-a căutat produsul tău pentru a-i face Promovare Facebook sau Promovare Google Ads.

Nu ai nevoie de strategii sofisticate, doar de soluții simple și eficiente pentru a învăța cum să faci oferte de nerefuzat.

Exemplu 1. Cum să faci oferte de nerefuzat

Vom lua un produs simplu și îl vom transforma într-o ofertă unică. Vom folosi în exemplu un sistem pentru irigare.

Dacă clienții tăi sunt micii agricultori sau oameni care au mici culturi pe lângă casă și au probleme cu irigațiile, datorită secetei, atunci le poți oferi un pachet unic de irigat care să cuprindă toate uneltele de care au nevoie pentru ca grădina lor să reziste secetei și să obțină o producție mai mare.

Facem o cercetare  în Google Trends și verificăm ce caută oamenii în ultimele 30 de zile.

După ce am căutat cuvântul  ”irigare” observăm că avem o căutare frecventă a cuvântului ”sistem de irigare” și ”sistem de irigare gazon” plus celelalte subiecte conexe care înregistrează o creștere mare în cele 30 de zile. Cuvintele indicate de către Google Trends ca fiind subiecte conexe, de mare căutare, le vom folosi în oferta unică încercând să cuprindem cât mai multe dintre aceasta. Practic din acestea va fi formată oferta noastră, de ceea ce oamenii au nevoie și caută.

Așadar vom alege ca și cuvânt cheie , expresia ”sistem de irigare” și vom crea o ofertă unică.

Google Trends - - Cum să faci oferte de nerefuzatAgenție de Marketing și Publicitate – BUSINESS UP – Dezvoltare Site Web, Promovare Online, Promovare Facebook, Instagram, Google Ads, Design de Produs, Fotografie și Video de Produs, Promovare Social Media, Email Marketing Agenție de Marketing, Promovare și Publicitate OnlineAgenție de Marketing, Promovare și Publicitate Online

Imagine din Google Trends – Căutare cuvânt cheie ”irigare”.

Un nume bun pentru o ofertă de nerefuzat poate fi: KIT Sistem de Irigare Eficient Prin Picurare

Oferta comună care cuprinde toate elementele kitului (furtun, pompă racord, conectoare, adaptoare, etc.) va avea nevoie de a i se adăuga mai multă valoare pentru a deveni o ofertă unică și de nerefuzat.

Valoarea poate fi crescută oferind sub formă de bonus, oferind următoarele:

 1. un ghid gratuit în valoare de 25 de lei cu udarea optimă a legumelor și fructelor (4-10 pagini)
 2. o pungă de îngrășământ pentru dezvoltarea plantelor și o cultură mai mare
 3. instrument de găurit pământul pentru o instalare ușoară
 4. un sac ”special” de depozitare pentru iarnă
 5. un ghid de instalare gratuit, care deja există ca manual de instalare

 

Business Up - Cum să faci oferte de nerefuzatAgenție de Marketing și Publicitate – BUSINESS UP – Dezvoltare Site Web, Promovare Online, Promovare Facebook, Instagram, Google Ads, Design de Produs, Fotografie și Video de Produs, Promovare Social Media, Email Marketing Agenție de Marketing, Promovare și Publicitate Online

Iată o ofertă comună care are nevoie de a fi transformată într-o ofertă unică  și să fie pusă în valoare de o Pagină de Vânzare optimizată care să vândă.

Pagina de vânzare optimizată a produsului trebuie să cuprindă neapărat și soluții la probleme pe care le mai oferă sistemul de irigare. Trebuie ca oamenii să vadă cum sistemul de irigare îi scapă de multe griji și probleme.

Iată câteva idei pe care le poate conține o pagină de vânzări pentru a crește numărul de clienți:

 • economisește bani datorită aplicării eficiente a îngrășământului direct la rădăcină
 • redu costurile cu apa economisând alți bani
 • împiedică dezvoltarea de buruieni deoarece restul pământului nu mai este irigat
 • redu costurile cu mîna de lucru
 • scapă de grija facturilor electrice mari, economisind energie, datorită costurilor de pompare reduse
 • scapă de grija arsurilor și a bolilor pe care alte sisteme de irigare le pot cauza plantelor
 • controleză umiditatea solului astfel încât plantele să aibă umiditatea optimă pentru creștere eficientă
 • efectuează lucrări asupra palnetelor mai eficient datorită lipsei noroiului

Acestea sunt doar câteva beneficii și soluții la probleme pe care le poți folosi pe pagina de vânzare sau în textele reclamelor.

 

Exemplu 2. Cum să faci oferte de nerefuzat – Fitness

Un alt exemplu de ofertă unică din domeniul fitness este un plan de masă musculară pentru persoanele foarte slabe. Acesta este conceput sub forma unui sistem care să îți ofere tot ce ai nevoie pentru a obține mai multă masă musculară și un abdomen de ”Hollywood”.

Business Up - Cum să faci oferte de nerefuzatAgenție de Marketing și Publicitate – BUSINESS UP – Dezvoltare Site Web, Promovare Online, Promovare Facebook, Instagram, Google Ads, Design de Produs, Fotografie și Video de Produs, Promovare Social Media, Email Marketing Agenție de Marketing, Promovare și Publicitate Online- OFERTE uNICE - Structura Creare Ofertă unică

Oferta este unică deoarece conține produsul principal, plan alimentar pentru masă musculară, iar pentru a-i crește valoarea produsului și a-l face unic au fost adăugate următoarele produse: exerciții pentru creștere în masă musculară pentru acasă, carte de bucate cu rețete pentru creșterea masei musculare și ghidul pentru a obține abdomen de ”Hollywood”.

Acum că știi cum să faci oferte de nerefuzat rămâne doar să pui în aplicare cele de mai sus și să prezinți oferta ta celor interesați de produsele tale prin campanii de email marketing, Facebook sau Google Ads.

Dacă crezi că te putem ajuta cu marketing digital și promovare online pentru a-ți dezvolta afacerea, nu ezita să ne scrii.

Formular Consultanță Dezvoltare Afacere OnlineCe înseamnă Optimizare și Promovare SEO?

Ce înseamnă Optimizare și Promovare SEO?

Optimizarea și promovare prin SEO

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) și promovarea SEO sunt practici folosite pentru a îmbunătăți vizibilitatea unui site web în rezultatele motoarelor de căutare precum Google.

Iată câteva explicații:

 • Optimizarea SEO implică editarea și structurarea conținutului și codului unui site pentru a-l face mai ușor de indexat și pentru a ranka pe motoarele de căutare. Aceasta include optimizarea titlurilor, meta descrierilor, a structurii URL, sau optimizarea vitezei de încărcare.
 • Promovarea SEO se referă la eforturile active de a crește popularitatea și autoritatea unui site web, pentru a-i îmbunătăți poziția în rezultatele căutărilor. Aceasta poate include obținerea de back link-uri de calitate, creșterea traficului și a angajamentului utilizatorilor, precum și monitorizarea clasamentelor de căutare.
 • Împreună, optimizarea și promovarea SEO au ca scop final să plaseze un site cât mai sus în paginile de rezultate ale căutărilor relevante, pentru a fi mai vizibil și a atrage mai mulți vizitatori organici din căutări. Este o componentă esențială a marketingului digital și a strategiilor de creștere a traficului.

Care sunt cei mai importanți factori de optimizare SEO?

Iată câțiva dintre cei mai importanți factori de optimizare SEO:

 • Conținut de calitate – Conținutul unic, actualizat regulat și care răspunde intențiilor utilizatorilor este cel mai important factor SEO. Google valorizează conținutul util și relevant.
 • Viteza site-ului – Un site care se încarcă rapid va fi preferat de Google. Optimizarea imaginilor, codului, serverului și altele pot îmbunătăți viteza.
 • Experiența utilizatorului – Un UI simplu, navigare ușoară și design responsiv îmbunătățesc experiența utilizatorului și sunt recompensate de Google.
 • Structura și arhitectura site-ului – O structură logică cu pagini și URL-uri “prietenoase” ajută atât utilizatorii cât și motoarele de căutare.
 • Autoritatea de domeniu – Numărul și calitatea backlink-urilor din site-uri relevante crește autoritatea și încrederea acordată de Google.
 • Optimizarea pentru mobile – Majoritatea căutărilor se fac de pe telefoane mobile, deci optimizarea site-ului pentru ecrane mici este esențială.
 • Meta-date și optimizarea paginilor – Titluri, descrieri și tag-uri metadata bine optimizate îmbunătățesc clasarea în paginile de rezultate.
 • Analiza și raportarea SEO – Monitorizarea constantă a indicatorilor și a poziției în clasamente este importantă pentru a evalua și îmbunătăți performanța SEO.
Metode Eficiente de Promovare Online - www.Business-Up.ro

NU RATA GHIDUL GRATUIT

Metode Eficiente de Promovare Online!

Descoperă metode simple si eficiente de promovare online ca să obții clienți noi si vanzari.

Vei afla din ghid:

Ø  Exemple cu campanii implementate cu succes 

Ø  Metode eficiente de promovare online gratuite

Ø  Metode rapide de promovare online care îți vor aduce rezultate

Ø  Informații despre pașii pe care trebuie să îi parcurgi ca să obții rezultate 

You have Successfully Subscribed!