Învață cum să creezi un brand puternic care să îți aducă vânzări și creștere constantă în online

Curs Online Marketing Digital 2.1

Curs Online Marketing Digital - Logo AF
Logo Business Up - Curs Online Marketing Digital
Agenție de Marketing și Publicitate – BUSINESS UP – Dezvoltare Site Web, Promovare Online, Promovare Facebook, Instagram, Google Ads, Design de Produs, Fotografie și Video de Produs, Promovare Social Media, Email Marketing Agenție de Marketing, Promovare și Publicitate Online
Agenție de Marketing și Publicitate – BUSINESS UP – Dezvoltare Site Web, Promovare Online, Promovare Facebook, Instagram, Google Ads, Design de Produs, Fotografie și Video de Produs, Promovare Social Media, Email Marketing Agenție de Marketing, Promovare și Publicitate Online

Acest Curs Online Marketing Digital îți arată, pas cu pas, de la A la Z, drumul pe care să mergi pentru a obține rezultate notabile în online.

Curs Marketing Digital Business Up

Curs Online Marketing Digital -1 Cursul este creat în urma experienței echipei, agenției de digital marketing Business-Up.ro, în colaborarea cu clienții

Curs Online Marketing Digital -1 Toate materiale acestui curs sunt testate și aplicate cu succes, oferind rezultate.

Curs Online Marketing Digital -1 Ai acum la îndemână, pentru a le acces oricând dorești, exemple concrete implementate cu succes.

Curs Online Marketing Digital -1 Afli mai mult decat bazele marketingului digital

Curs Online Marketing Digital -1 Descoperă strategii de marketing digital aplicate cu succes

Iată ce spun cei care au participat la

Curs Online Marketing Digital 2.1

Recenzii și Testimoniale Curs Online Marketing Digital 2.1

CUM SA DEZVOLTI O  AFACERE ONLINE  DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Doar ce am aplicat cateva sfaturi din curs si am reusit sa imi definesc afacerea in online mult mai bine, ajungand la clienti mai usor si sa creez cu mai multa lejeritate noi produse si servcii.

Adorian Moldovan

CEO, Old School Cahlistenics

CUM SA DEZVOLTI O  AFACERE ONLINE  DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Doar ce am aplicat cateva sfaturi din curs si am reușit să îmi definesc afacerea în online mult mai bine, ajungand la clienți mai ușor și să creez cu mai multă lejeritate noi produse și servcii în cadrul platformei AcademiaDeFinanțare.ro.

Marian Dumitrache

CEO, Academia de Finanțare

Iată un grafic cu incasarile unuia dintre clientii nostri caru au aplicat informatiile din acest curs:

Dupa 3 luni de munca sustinuta in care a lucrat la afacere a avut incasari intre 6000-10.000 de euro pe luna.

Ce contine acest

Curs Online Marketing Digital ?

Curs Online Marketing Digital - Brand Puternic in online

Lecția 1 – Curs Marketing Digital Online

Cum să creezi un Brand Puternic

Curs Online Marketing Digital -1 Vei învăța cum să creezi un Brand Autentic care să vândă. Afli rapid care sunt zonele pe care orice antreprenor trebuie să le prioritizeze pentru ca brandul să se dezvolte și să devină unul cunoscut fără a pierde timp și resurse materiale.

Curs Online Marketing Digital -1 În cadrul cursului nostru de online marketing digital vei afla doar metode practice, testate care funcționează și aduc rezultate. Dacă vei folosi această metodă japoneză testată vei reusi sa-ti îmbunatatesti calitatea vieții, nu doar afacearea.

 

Lecția 2 – Curs Online Marketing Digital

Cum să ai o Prezență Unică și Puternică în Online

Curs Online Marketing Digital -1 Vei înțelege ce trebuie să faci ca să ai o prezență relevantă și puternică în mediul online. Vei cunoaște care sunt elementele unice și simple pe care orice afacere trebuie să le aibă pentru a avea vânzări constant.

Curs Online Marketing Digital -1 Cursul te va ajuta să-și stabilești identitatea vizuală intr-un mod corect în așa fel încât să te diferențiezi de competitorii tăi.

Curs Online Marketing Digital -1 Primești acces la exemple concrete cu branduri faimoase pentru a înțelege cum se diferențiază acestea pe piață pentru a vinde mai ușor și de ce.

Curs Online Marketing Digital - Prezenta puternica in online
Curs Online Marketing Digital - Lectia 3

Lecția 3 – Curs Online Marketing Digital

Vinde mai ușor – adevăratele motive pentru care oamenii cumpără și cum să le folosești ca să vinzi

Curs Online Marketing Digital -1 Afli care sunt adevăratele motive pentru care oamenii cumpără și cum să le folosești ca să vinzi cu mai mare usurinta (bazat pe studii). 

Curs Online Marketing Digital -1 Descoperi care sunt cele doua mari forțe motivaționale pentru care oamenii cumpără fără să stea prea mult pe gânduri.

Curs Online Marketing Digital -1 Tot ceea ce vei învăța în acest curs este în strânsă legătură cu cele 3 nevoi principale ale vieții. Cursul nostru de marketing digital online conține detaliile esențiale ale psihologie consumatorului. Aceste detalii stau la baza tuturor deciziilor pe care oamenii le iau în viață, mai ales atunci când vine vorba despre deciziile de cumpărare.

Lecția 4 – Curs Online Marketing Digital

Cum să găsești ușor clienți

Curs Online Marketing Digital -1 Vei învăța cele mai importante aspecte și anume: Cum să găsești mai multi clienți cu usurinta și fără să pierzi timp. În primul rând pentru a găsi clienții tăi ideali cu ușurință, va trebui să ajungi să-i cunoști căt mai bine cu putință și să le înțelegi comportamentul de consum. 

Curs Online Marketing Digital -1 Identificând cine este clientul tău ideal, unde îl găsești, care sunt nevoile lui și cum să îl atragi ca să cumpere produsul/serviciul tău, vei putea să ai vânzări mari într-un timp scurt definindut-ti o audiență calificată. Această lecție din cadrul cursului nostru de online marketing digital te învață toate acestea, oferindu-ți instrumente practice pe care să le folosești în orice afacere.

Curs Online Marketing Digital - Lectia 4
Curs Online Marketing Digital - Lectia 5

Lecția 5 – Curs Online Marketing Digital

Cum să faci oferte de nerefuzat

Curs Online Marketing Digital -1 Există 4 stâlpi pe care orice afacere se bazează pentru a avea clienți fideli și vânzări mari pe care îi vei descoperi în acestă lecție.

Curs Online Marketing Digital -1 Afli care este principalul motiv pentru care un produs sau serviciu nu se vinde și cum să eviți această problemă cu care se confruntă majoritatea antreprenorilor.

Curs Online Marketing Digital -1 Atunci când dorești să creezi oferte de nerefuzat vei putea folosi STRUCTURA Ofertelor Unice, utilă oricărei afaceri care dorește să vândă.

Curs Online Marketing Digital -1 Ca BONUS al acestui capitol din Curs Online Marketing Digital vei afla cuvinte care influențează oamenii pentru a cumpăra la nivel subconștient. Aceste cuvinte sunt folosite de foarte mult timp de Brandurile care au deja succes pe piață.

Lecția 6 – Curs Online Marketing Digital

Care sunt principalele tipuri de clienți și cum să te adresezi ca să vinzi

Curs Online Marketing Digital -1 Rata de succes a reclamelor poate fi crescută atunci când știi exact în ce categorie se află fiecare client. Din acest capitol vei învăța să te adresezi în cel mai bun mod viitorilor clienți pentru ca aceștia să cumpere deoarece vei știi care sunt cele 3 tipuri de audiențe și care contează cu adevărat ca să îți crești vânzările.

Curs Online Marketing Digital -1 Vei învăța la Curs Online Marketing Digital pe care audiență să te axezi ca să-ți aducă cei mai mulți bani.

 

Curs Online Marketing Digital - Lectia 6
Curs Online Marketing Digital - Lectia 7

Lecția 7 – Curs Online Marketing Digital

Cum să ai clienți fideli care să cumpere frecvent

Curs Online Marketing Digital -1 Clienții fideli care cumpără frecvent sunt obținuți ușor dacă respecți câteva strategii simple dezvăluite în acest curs. Acestea sunt strategii simple și eficiente care au ajutat milioane de antreprenori să aibă succes de-a lungul anilor.

Curs Online Marketing Digital -1 Cei mai mari Antreprenori ai lumii folosesc un anumit tip de mentalitate pentru a avea succes, această mentalitate o vei afla și tu la Curs Marketing Digital Online pentru a-ți dezvolta afacerea.

 

Lecția 8 – Curs Online Marketing Digital

Cum să faci oferte UNICE ca să vinzi mai mult

Curs Online Marketing Digital -1 Descoperi  în cadrul curs online marketing digital metoda prin care obții  structura unui business de succes folosită de cei care au succes online.

Curs Online Marketing Digital -1 Atunci când vinzi un produs/serviciu nu se poate spune că ai o afacere pentru că nu există o structură a unui business care să dureze. Vei afla în această lecție cum să îți creezi rapid propria structură a unei afaceri sănătoase. 

Curs Online Marketing Digital - Lectia 8
Curs Online Marketing Digital - Lectia 9

Lecția 9 – Curs Online Marketing Digital

Instrumentele de care ai nevoie cu adevărat ca să vinzi

Curs Online Marketing Digital -1 Atunci când știi ce ai de făcut, grija clienților, a vânzărilor și dezvoltarea eficientă a afacerii nu va mai fi o problemă pentru tine.

Curs Online Marketing Digital -1 În această parte din Curs Online Marketing Digital afli care sunt pașii pentru a ajunge acolo unde îți dorești cu adevărat în afacerea ta.

Curs Online Marketing Digital -1