Business Up

Termeni și Condiții

Vizitatorii site-ului www.business-up.ro au obligația de a respecta regulile impuse de Alpha Black Wolf SRL, furnizorul serviciilor de web design, promovare online marketing online, marketing digital, sau a altor serviciil conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site.

 

INTRODUCERE

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.business-up.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

 

CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR

Continutul si designul site-ului apartin www.business-up.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea www.business-up.ro. Contractul de prestari servicii incheiat intre Alpha Black Wolf SRL (www.business-up.ro) si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala. Alpha Black Wolf SRL (www.business-up.ro) poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Alpha Black Wolf SRL (www.business-up.ro) nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Alpha Black Wolf SRL (www.business-up.ro) nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

 

COMENZI SI CERERI PENTRU OFERTE DE PRET

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date doar utilizand formularul de contact de pe acest site sau sunand la nr. de telefon +40 741 30 90 90. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. Alpha Black Wolf SRL (www.business-up.ro) nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care Alpha Black Wolf SRL (www.business-up.ro) considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

 

DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acesta pagina. Alpha Black Wolf SRL (www.business-up.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul  www.business-up.ro.

Ce înseamnă Optimizare și Promovare SEO?

Ce înseamnă Optimizare și Promovare SEO?

Optimizarea și promovare prin SEO Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) și promovarea SEO sunt practici folosite pentru a îmbunătăți vizibilitatea unui site web în rezultatele motoarelor de căutare precum Google. Iată câteva explicații: Optimizarea SEO implică...

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne!

Metode Eficiente de Promovare Online - www.Business-Up.ro

NU RATA GHIDUL GRATUIT

Metode Eficiente de Promovare Online!

Descoperă metode simple si eficiente de promovare online ca să obții clienți noi si vanzari.

Vei afla din ghid:

Ø  Exemple cu campanii implementate cu succes 

Ø  Metode eficiente de promovare online gratuite

Ø  Metode rapide de promovare online care îți vor aduce rezultate

Ø  Informații despre pașii pe care trebuie să îi parcurgi ca să obții rezultate 

You have Successfully Subscribed!